17.05.2013 р. Вручення Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок

Молоді вчені Інституту регіональних досліджень НАН України одержали Премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2012 рік.

Працівникам відділу соціально-гуманітарного розвитку регіону науковому співробітнику, к.е.н. Наталії Андрусишин, старшому науковому співробітнику, к.геогр.н. Роману Теслюку та науковому співробітнику, к.держ.упр. Мар’яні Біль присуджено премію за роботу «Мобільність і якість життя населення в умовах соціально-культурної трансформації суспільства: регіональний аспект» (Постанова Верховної Ради України від 6.12.2012 р. №5516-VI).

Вручення премії відбувалось у стінах Верховної Ради України за участі спікера Володимира Васильовича Рибака, а також Лілії Михайлівни Гриневич – голови Комітету з питань освіти і науки Верховної Ради України.

Найщиріші вітання лауреатам та побажання подальших наукових досягнень!!!

<<< Новини