Збірник наукових праць
УКР   ENG
Соціально-економічні проблеми
сучасного періоду України
   



Журавель Юлія Вікторівна



Журавель Юлія Вікторівна

кандидат економічних наук

аспірант, Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України; викладач, Львівський державний коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Сторінки:



Публікації



УДК 334.716:664
Журавель Ю. В. Етапи удосконалення стратегічного планування підприємств харчової промисловості. Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України: зб. наук. пр. 2017. Вип. 6(128). С. 184-190. URL: http://ird.gov.ua/sep/doi/sep2017.06.190_u.

Літер.: 3


Досліджено інструментарій, який дозволив би наповнити процес прийняття рішення керівниками підприємств адекватною і достатньою інформацією. Запропоновано систему збалансованих показників для підприємств харчової промисловості. Встановлено, що ефект впровадження такої системи обумовлений визначенням загальної ефективності діяльності підприємства та її підвищення, оскільки при дієвості системи кожен співробітник усвідомлює зв’язок між своїми конкретними обов’язками і стратегічними цілями підприємства, а керівник володіючи механізмом підтримки прийнятого рішення, має можливість виміряти ефективність роботи кожного підрозділу і може впливати на процес реалізації стратегії підприємства. Запропоновано основні етапи стратегічного планування. 
система збалансованих показників, стратегічне планування, харчова промисловість, інструменти стратегічного планування 



Цитування



Григорців М. В., Журавель Ю. В. Процес формування стратегічного планування на підприємстві. Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України. Львів, 2017. Вип. 4(126). С. 56-59. {sep2018.02.082.002}


Веб-майстер П. Попадюк